Kontakt oss om skilting og ditt informasjonsprosjekt

Vi tilbyr fleksible visualiseringssystemer og skreddersydde komplette løsninger både WE.TEC Anvisning digitale industridisplay og Stordisplay informasjonssystemer for 24/7 drift, effektiv transport, digitale rutetabeller og hele tiden hurtig relevant informasjon for den som venter på tog og bussholdeplasser, når bussen kommer, 365 dager i året, i all slags vær. Stordisplay multimedia infotavler, skilting, storskjermer og videovegg ute som innendørs, vinter og sommer. Last ned vårt Stordisplay 2-siders forespørsel skjema som gir oss den informasjon vi trenger til å kunne gi et fullstendig komplett tilbud og forslag til løsning. Vi har vært i bransjen i over 15 år og er etter hvert blitt representert over hele verden. Det viser at vi både kan høste av lang erfaring, samtidig levere Stordisplay systemer som er helt i forkant av hva gjelder teknologi og innovasjoner. WE.TEC Anvisningsteknikk har vært anerkjent i det industrielle miljø og proffmarked i Europa i lang tid for sin høye kvalitet. Våre Stordisplay systemer består av standard komponenter og kan tilpasses ethvert eksisterende anlegg. Derfor er våre kunder ikke begrenset ved planlegging av deres spesifikke Stordisplay.

Vår filosofi og det totale tilbudet vil være styrt av begreper som sikkerhet, motivasjon, lønnsomhet og høy produktivitet. Ved å gjøre oss til din systempartner og la oss få hjelpe til med å dekke ditt behov for varer og tjenester fra Ekas.biz Stordisplay og Vedlikeholdsprodukter, blir det enkelt å være innkjøper.

Våre Stordisplay skjermer kan integreres innen nesten alle områder og anlegg samt har blitt utformet slik at de enkelt kan oppgraderes eller utvides. De kan kobles til ulike høyere systemer, maskiner, komponenter, nettverk og protokoller eller strukturer uten problemer.

Våre kunder vil finne "sin" individuelle beskrivelse raskt og enkelt! Er du interessert i mer detaljert informasjon om våre produkter? Ikke nøl med å kontakte oss!