Counter-Strike: Global Offensive nettspill


Dette er spill nummer fire i serien. Erfarne spillere vil kjenne seg igjen. Kartene i spillet er de samme, og gamle spillere har en fordel. De som aldri har prøvd spillet, må forberede seg på en brutal læringskurve.

Counter-Strike er et spill der man trenger evner. Spillerne må tenke for å komme seg gjennom spillet. Lagarbeid, samarbeid og taktikk er også viktig. Spillere som dør må se på resten av spillet uten å delta.

Spilling over nettet


I Counter-Strike velger spillerne om de vil være i en terrorgruppe eller en anti-terrorgruppe. Man kan trene på spillet offline. Det er greit for nybegynnere. Utrente spillere kommer til å dø mange ganger før de mestrer spillet. Når man har lært spillet, er det på tide å spille på nettet.

Det er fire nettversjoner av spillet. Classic Casual og Classic Competitive spilles over mange runder. Spillerne skal enten bli kvitt motparten eller være først til å utføre et oppdrag. Classic Competitive har 30 runder. Man kan tjene penger på drap og utplassering av bomber. Pengene kan brukes til å kjøpe ting. Classic Casual har 10 runder. Der får man utstyr automatisk, og trenger ikke å tjene opp penger.

Den gylne kniven


De to andre spillinnstillingene er Arms Race og Demolition. Arms Race spilles over én runde, og alle har like våpen når spillet starter. Spillerne får et nytt våpen for hvert drap. Målet er å få den gylne kniven. Den første som dreper noen med den gylne kniven har vunnet.

Demolotion er en blanding av Arms Race og Classic.

Les spillanmeldelser på vår nettside.