Darksiders 2 er et rollespill med mange hemmeligheter


I rollespillet Darksiders 2 lønner det seg å utforske. Spillet har mange hemmeligheter man kan oppdage. Grafikken ikke den beste, og spillet har en svak historie. Det virker derfor litt gammeldags. Men ellers er det et brukbart og morsomt spill.

Handlingen i spillet


Hovedpersonene i spillet er Apokalypsens fire ryttere. Krig var helten i forrige spill, nå er Døden helten. Han skal bevise at broren er uskyldig. Livets tre har blitt skittent i historien, og det dukker også opp noen demoner.

Spillet blander sammen elementer fra Zelda, God of War, Metroid og andre lignende spill. Denne andre versjonen har litt bedre design enn første spill. I spillet drar man mellom flere labyrinter, og skal finne nyttige ting.

Oppdag sideverdener


Det er mye akrobatikk i spillet. Figurene løper på veggene. Gåtene er bedre enn sist, men samtidig ikke for vanskelige. Dette spillet er mer sammenhengende enn første spill, og mer variert. Når man har gjort noe akrobatisk, dukker det ofte opp en gåte eller en fiende man må ta seg av.

Man må tenke når man kjemper, og finne teknikker man føler virker for rollefiguren. Det er mye skjult å oppdage i spillet. Du kan bevege deg fritt i spillet og gjøre sideoppdrag dersom du ikke føler du kommer videre i hovedhistorien. Sideoppdragene kan gi deg ekstrautstyr.

Spillet har mer utstyr enn i forrige spill, og utstyret kan kombineres på mange måter. Erfaringspoeng gir deg nye kunster. Alle belønningene gjør det morsomt å spille videre og lete etter skjulte ting.

Finn flere spilltips på denne nettsiden.