Forge of Empires lar deg bygge din egen landsby


Forge of Empires er et ganske nytt spill som har trekk fra klassiske spill. Dette er et sivilisasjonsspill som spilles på nettleseren.

Spillets gang


Målet er at man skal bygge opp et imperium. Spillet har innstillinger for enkeltspillere og flere spillere. Spillerne får utdelt et landområde og får instruksjoner om hvordan de skal bygge og hvordan spillet fungerer.

Det er lett å lære seg det grunnleggende i spillet. Man har mer frihet i byggingen enn i mange lignende spill. Du kan plassere veier og bygninger der du vil og lage din egen drømmelandsby. Instruksjonene forteller deg ikke at du også kan selge og flytte bygninger. Det er en fordel over andre spill.

Ikke glem å utforske


Utforsk landsbyen din. Man kan finne mye nyttig i bygningene, som trofeer, materialer og ressurser. Hvis du ikke leter etter disse tingene, kan de bli ødelagt før du finner dem. Så det gjelder å lete aktivt etter dem.

Historien er mer i bakgrunnen i spillet. Man skal utvide landet, utforske omgivelsene og overta andre land. Dessverre må man ofte overta ett land før man kan utforske andre områder. Spillet er lett i starten, så kan det stoppe opp.

Spillerne starter i steinalderen. Man må lære seg ny teknologi og byggeteknikk for å komme framover, men kommer aldri lenger enn til middelalderen. Forskningspoeng brukes til lære.

Man kan samhandle med andre spillere eller spille alene. Spillerne kan også bytte tjenester på spillets markedsplass, og sende meldinger, men ikke stort mer.

Les mer om ulike spill her hos oss.