League of Legends - der store helter møtes


League of Legends er et gratis mobilspill som har blitt veldig populært. Populariteten skyldes ikke bare at spillet er gratis, men også at det har en god kvalitet.

Spillets historie


I spillet er to land i konflikt med hverandre. Det ene landet er et middelaldersk land i øst. Det andre landet, som ligger i vest, ligner et dødsrike. Landene har kriget lenge. Nå har de funnet en annen løsning.

I stedet for å slåss med hærer og ødelegge hverandres land, sender landene helter for å kjempe mot hverandre på en nøytral arena. Heltene har en egen bakgrunnshistorie som kalles lore. Disse bakgrunnshistoriene er viktige for å forstå historien i spillet. Historien fortsetter også å utvikle seg. Spillets avis oppdaterer historien fortløpende.

Ulike moduser


Dette er et rundespill. Man kan spille på et arrangert eller et tilfeldig lag og velge mellom seks baner eller innstillinger. Tutorial er innstillingen for nybegynnere. Her kan man bygge opp basiskunnskaper og trene mot datastyrte motstandere.

Andre innstillinger lar deg kjempe mot andre spillere. Da spiller man på et lag. Vanligvis er lagene ganske jevngode. Spillet velger dem etter erfaring, og etter hvem som er på nettet. Lagene skal forsvare basen sin, samtidig som de skal erobre motspillernes base.

Belønninger og fordeler


Skogen gir deg overraskelser og fordeler hvis du våger deg inn i den. Drap på motstandere gir deg gull som du kan kjøpe ting med. Kampene varer vanligvis i 30-45 minutter. I løpet av den tiden møter du varierte utfordringer.

Les mer om mobilspill på vår nettside.