Mobilspill til smarttelefon eller nettbrett


Mobilspill gir deg muligheten til å spille overalt. Du kan spille på bussen eller toget, eller når du sitter på et venterom. Mobilspillene er også billig underholdning.

Spill og mobilplattformer

Det er enkelt å laste ned mobilspill på nettet, og mobilplattformene fra Apple og Google, er faktisk mer populære enn stasjonære spillkonsoller.

Smarttelefonene har ført til en stor utvikling i mobilspillmarkedet. Spillene har blitt mer avanserte og varierte. Google og Apple har massevis av spill du kan laste ned. Microsoft tilbyr spill til Windows Phone.

Kjøpespill og gratisspill


Angry Birds ble en stor hit da det kom. Mobilspillene må være enkle og kunne spilles raskt, og dette spillet passet perfekt. Mange spillbrett kan fullføres på under et halvt minutt, og man trenger ingen spesielle ferdigheter for å spille dem.

Ett mobilspill koster under ti kroner, og er raskt å laste ned. Prisen gjør det fristende å kjøpe mange spill. Noen ganger kan man til og med få gratis spill. Gratisspillene gir inntekter til spillutviklerne gjennom progresjon og ulike gjenstander. Opptil 10 % av spillerne betaler faktisk litt for gratisspillene, så det er ikke sikkert spillene er helt gratis.

Apple Store og Google Play gjør det lett å laste ned spill. Det er lett å finne populære spill.

Utfordringer


Noen syns mobilspillene blir litt vel enkle. De er raske og morsomme, men gir få utfordringer. Den lave prisen per spill gjør at utviklerne ikke tør å utvikle dyrere spill. Men mobilspill er et stadig voksende marked. Nye spill kommer sikkert.

Les mer om mobilspill og spillkonsoller på nettsiden vår.