Møt gamle helter i New Super Marios Bros. 2


Mario er nesten 30 år gammel, men han er like populær som alltid. I New Super Mario Bros. 2 styrer to spillere hver sin figur (Mario og Luigi). Dette er et todimensjonalt spill med velkjente sopper, og målet er å redde prinsessen.

Spillets handling


Det er mye gull i denne historien. Du møter gullnymfer og gullfiender, og store mengder gullmynter ligger strødd overalt. Historien er enkel. Bowser og de sju barna hans bortfører prinsesse Peach, og Mario og Luigi skal redde henne.

Spillerne går gjennom forskjellige spillebrett og ulike landskap. Man skal fortsatt hoppe på skilpadder, spise sopp og få krefter. Røde og hvite sopper får Mario til å vokse. De blå gjør at han krymper og setter opp farten. Flammeblomsten får ham til å sprute flammer. Vaskebjørndrakten er også tilbake.

Gullfeber


Det er mange flere gullmynter i dette spillet enn i gamle versjoner. Murblokker kan inneholde mengder av mynter, og power-ups kan gjøre fiender til gull. Du kan sanke massevis av gull og få mange ekstraliv.

Spillet har en egen innstilling for de som liker å samle gull. I Coin Rush skal man sanke mest mulig gull på tre baner. Man må holde seg i live gjennom alle de tre banene.

Skjulte hemmeligheter


Spillet skjuler mange hemmeligheter. Av de ni verdenene i spillet, er to hemmelige. En tredje verden kan ikke besøkes før spillets historie er spilt gjennom. Spillet ligner på de gamle variantene, og noen ideer kan føles litt oppbrukt, men det er et godt spill.

Finn flere spillanmeldelser på nettsiden vår.