Rollespillet The Last Story gir varierte utfordringer


Dette er et rollespill om politikk og kjærlighet. Karakterene har en godt utviklet personlighet. Spillerne må velge mellom å være lojale mot idealer og venner eller ofre dem og bli adelig.

Historien


Hovedpersonen Zael drar til øya Lazulis for å bli leiesoldat. Øya blir angrepet at Guarker, og soldatene ser muligheten til å bli helter.

Spillerne møter mange ulike fiender. Alle må bekjempes på sin egen måte. Lazulis City er hovedscenen i spillet. Byen endrer seg hele tiden, og ting dukker ikke opp på samme sted som sist.

Musikken og handlingen


Musikken er veldig bra. Den er laget av komponist Nobou Uematsu, som laget musikken til Final Fantasy spillene. The Last Story er handlingsdrevet. Man føler ikke at områder gjentar seg, og man kan gå tilbake til et sted hvis man har gått glipp av noe.

Spillerne kan utforske verdenen, ta sideoppdrag og finne skatter. Man går glipp av mye dersom man bare spiller hovedhistorien. Sidehistoriene gir dypere innsikt og belønner deg med nye våpen eller nye egenskaper.

Enkeltspill og multispill


Enkeltspillervarianten blir fort gjennomspilt, men det finnes multispillermuligheter. Åtte spillere kan hjelpe hverandre eller spille mot hverandre som lag eller enkeltspillere. Ting du har vunnet i enkelspillermodus kan tas med til multispillerversjonen.

Spillerne kan samhandle med det meste i spillet. Spillet oppfordrer deg til å være kreativ, og det er alltid flere måter å overvinne en motstander. Du kan spionere før en kamp for å få fordeler, liste deg innpå og angripe uten forvarsel. Oppdragene er varierte, men kan virke litt forenklede.

Vi gir deg tips til gode spill.